ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ EΚΘΕΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΝΕΑ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ NEWSLETTER
Πάνω Frame [668xX]
Search
 
Αναζήτηση με εύρος τιμών:
Από:  Μέχρι:
Sarissa Marine Projects
Sarissa SR 737
Bora BR 929
Σκάφη Elco Hellas
Ribeye
Προπέλες
Powertech U.S.A.
Sarissa Marine Projects

SARISSA MARINE PROJECTS

 

Μετά από πολυετή παρουσία στο χώρο των ναυτικών εφαρμογών αναψυχής και αφού δημιουργήσαμε και υποστηρίξαμε αρκετά μεγάλα και καθιερωμένα ονόματα στον κλάδο με εμγάλη επιτυχία, συγκεντρώσαμε όλη αυτήν την εμπειρία κάτω από το όνομα “Sarissa Μarine Projects”.
Μέσα από  μακροχρόνιες έρευνες και μελέτες η “Sarissa Marine Projects” δημιούργησε τη σειρά των R.I.B.s υψηλής τεχνολογίας “Sarissa”. Τα σκάφη που με ευρηματικό και λεπτομερώς μελετημένο σχεδιασμό, συνδυάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πλεύση και τις επιδόσεις των Offshore R.I.B.s ανοικτής θάλασσας με τις ανέσεις των σκαφών τουρισμού. Συγχρόνως ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο design που χαρίζει σύγχρονη και ξεχωριστή αισθητική, προσωπικότητα και φινέτσα. Η εργονομία, η ανθρωπομετρία, η ασφάλεια, η αεροδυναμική καθώς και η ευκολία σε όλους τους χειρισμούς κατά την πλεύση αποτελούν πάντα βασικές παραμέτρους στον σχεδιασμό όλων των “Sarissa”.
Για την υλοποίηση των στόχων αυτών υιοθετήθηκε σύγχρονη υψηλή τεχνολογία στις γάστρες  που είναι κλιμακωτές με αεριζόμενα steps, συστήματα αντιβύθισης  στην πλώρη και convex σχεδιασμό στα ύφαλα, εξασφαλίζοντας οικονομία καυσίμων,  κορυφαίες επιδόσεις και άνεση  ακόμη και στις πιό δύσκολες συνθήκες. Επιπλέον πολλές άλλες καινοτομικές λύσεις στην εργονομία και την αισθητική των καταστρωμάτων,  παρουσιάζονται για πρώτη φορά στα Sarissa R.I.B.s
Στην κατασκευή χρησιμοποιούνται κορυφαίας ποιότητας υλικά, σύγχρονης αλλά δοκιμασμένης τεχνολογίας με στόχο την κατασκευή στιβαρών και απροβλημάτιστων σκαφών που θα ταξιδεύουν  κάτω από όλες τις συνθήκες με ασφάλεια, άνεση, ταχύτητα και οικονομία για πολλά χρόνια. 

Γραφτείτε

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και προσφορές.New Sarissa SR 737 Vertigo
New Bora BR 929 Vertigo
ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ 157, ΠΑΤΗΣΙΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2102520410
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2: 2102520411
FAX: 2102520412
E-MAIL: info@sarissamarine.gr