ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ EΚΘΕΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΝΕΑ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ NEWSLETTER
Πάνω Frame [668xX]
Search
 
Αναζήτηση με εύρος τιμών:
Από:  Μέχρι:
Sarissa Marine Projects
Sarissa SR 737
Bora BR 929
Σκάφη Elco Hellas
Ribeye
Προπέλες
Powertech U.S.A.
Sarissa Marine Projects » Sarissa SR 737

 

SARISSA SR 737

Με κορυφαία απόδοση αισθητική και εργονομία το SR 737 αποτελεί ένα αυθεντικό offshore σκάφος που σχεδιάστηκε για να ταξιδεύει με μοναδική ταχύτητα άνεση και ασφάλεια στην ανοικτή θάλασσα σε όλες τις συνθήκες. Η επιθετική σε σχήμα βέλους όψη του και ο υψηλών επιδόσεων sport χαρακτήρας του κρύβουν απίστευτες ανέσεις που ίσως δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. Το design, η ποιότητα, οι ανέσεις, οι επιδόσεις, η ευχρηστία, η πολυτέλεια και οι διαστάσεις του, το καθιστούν επίσης ιδανικό σύντροφο των μεγάλων θαλαμηγών (Super Yacht Tender).
Η κλιμακωτή convex γάστρα του με δύο αεριζόμενα steps, σύστημα αντιβύθισης στην πλώρη και ασφαλώς το βαθύ V, εξασφαλίζουν απίστευτα μαλακή πλεύση τόσο στις χαμηλές όσο και τις υψηλές ταχύτητες, εξαιρετική ευστάθεια, οικονομία και απόλυτα στεγνή πλεύση.
Όταν κατεβάσετε εντελώς την μανέτα του γκαζιού θα έχετε επιτάχυνση και ταχύτητα που θα κόψουν την ανάσα αφού το δρομόμετρο θα αγγίξει ταχύτατα τα 60 knots ( 69 mph με τον ανάλογο κινητήρα) ενώ με χαμηλότερες ταχύτητες μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία της χαλαρής κρουαζιέρας με εξαιρετική οικονομία καυσίμων.
Παρά τον δυναμικό sport χαρακτήρα του το SR 737 μπορεί να ικανοποιήσει απόλυτα και τους λάτρεις των ανέσεων και των ήρεμων διαδρομών, με τους μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους στην κατηγορία του συνδυασμένους με μοναδικές εργονομικές λύσεις. Ο πρυμναίος “κρυφός” ηλεκτρικός εργάτης που θα κάνει παιχνίδι το δέσιμο στα λιμάνια , η ειδική εσωτερική υποδοχή για τον βοηθητικό κινητήρα που τον καθιστά ενιαίο εξάρτημα του σκάφους και οι καλυμμένοι στο πίσω τμήμα αεροθάλαμοι αποτελούν μόνον κάποιες από τις καινοτομίες του. Η πλατφόρμα ηλιοθεραπείας στην πρύμη χαρίζει μοναδικές στιγμές ηρεμίας. Ο τετραθέσιος καναπές καθίζει τους επιβάτες πολύ βαθειά μέσα στο σκάφος προσφέροντας υψηλό αίσθημα ασφάλειας και άνεσης στο ταξίδι σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ειδικά όταν κάθονται παιδιά. Τα καθίσματα κυβερνήτη-συγκυβερνήτη αποτελούν μια ακόμη καινοτομία. Με το ανατομικό τους σχήμα και την πλευρική στήριξη συγκρατούν αποτελεσματικά το σώμα και εξασφαλίζουν τρείς δυνατότητες οδήγησης (καθιστή, ημιόρθια & όρθια) χωρίς απολύτως κανένα μηχανικό σύστημα ή κινούμενο μέρος με τα γνωστά προβλήματα.
Η αεροδυναμική και υψηλής αισθητικής κονσόλα, προσφέρει εξαιρετική κάλυψη από τον αέρα και άφθονο χώρο για όλα τα ηλεκτρονικά όργανα, ενώ στο εσωτερικό της διαμορφώνεται κλειστός χώρος τουαλέτας με ναυτική ή χημική εφαρμογή. Στην πλώρη υπάρχει μια ακόμα ενιαία πλατφόρμα ηλιοθεραπείας με μήκος μεγαλύτερο από 1.80 μτ., ενώ στο “σκληρό” ακρόπλωρο τμήμα υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης εντελώς κρυφού ηλεκτρικού εργάτη. Η χωρητικότητα των αποθηκευτικών χώρων είναι τεράστια και κατανέμονται σε τέσσερα βασικά τμήματα σε πρύμη και πλώρη ενώ υπάρχουν άλλοι τρείς για μικρότερα αντικείμενα και σχοινιά. Τέλος η δεξαμενή νερού και η ντουζιέρα αποτελούν και αυτά μέρος του βασικού εξοπλισμού.

Sarissa SR 737

Γραφτείτε

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και προσφορές.New Sarissa SR 737 Vertigo
New Bora BR 929 Vertigo
ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ 157, ΠΑΤΗΣΙΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2102520410
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2: 2102520411
FAX: 2102520412
E-MAIL: info@sarissamarine.gr