Αρχική Χωρίς κατηγορία Εταιρικό προφίλ

Εταιρικό προφίλ

by Salamanis Marine Projects

Η εταιρεία Salamanis Marine είναι η συνέχεια της εταιρείας Εlco Hellas Marine η οποία ιδρύθηκε το 1990 και μετά από 30 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης παρουσίας στην Ελληνική & Διεθνή αγορά έχει καθιερωθεί πλέον ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της θάλασσας έχοντας δημιουργήσει πάρα πολλούς ευτυχισμένους πελάτες.

Το 1997 μεταφέρθηκε στο νέο ιδιόκτητο χώρο της στην οδό Κουρτίδου 157 στο τέρμα Αχαρνών όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας, εκθεσιακός χώρος, χώρος μονταρίσματος σκαφών, συνεργείο εξωλέμβιων καθώς και parking σκαφών συνολικής επιφάνειας 700 τ.μ.

Έχοντας πλέον μεγάλη εμπειρία και συνεργαζόμενη με επώνυμους ναυπηγούς-σχεδιαστές (Adam Younger, Peter Kidd, Lorne Campbell, Ocke Mannerfelt, George Kouliki) η εταιρεία μας εισάγει και κατασκευάζει σκάφη υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας με έμφαση στην ασφάλεια, την οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου, την μαλακή και στεγνή πλεύση και φυσικά τις τουριστικές ανέσεις ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Όλα μας τα σκάφη είναι εναρμονισμένα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με πιστοποιητικά ‘CE’ από τους πιο αυστηρούς Ευρωπαϊκούς Νηογνώμονες όπως τον DNV Net Norske Veritas, Lloyds & RINA. Ήδη η εταιρεία μας βρίσκεται στην διαδικασία απόκτησης πιστοποίησης ISO 9001:2015, ISO 14001 & ISO 1002.

Όλα μας τα σκάφη είναι κατοχυρωμένα στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Παρακολουθώντας συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις παγκοσμίως είμαστε σε θέση να εφαρμόζουμε στις κατασκευές μας τα καλλίτερες πρώτες ύλες και τεχνικές έτσι τα σκάφη μας να ανταποκρίνονται στις πιο δύσκολες συνθήκες και να χαρίζουν πολλά χρόνια απροβλημάτιστης χρήσης.

Έχοντας κατασκευάσει και διαθέσει στις αγορές πάνω από 650 φουσκωτά σκάφη έχουμε αποκτήσει εξαιρετική εμπειρία στον σχεδιασμό και την κατασκευή.

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνεται όλα αυτά τα χρόνια μας κάνει πιο δυνατούς προκειμένου να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε σκάφη και υπηρεσίες που δύσκολα θα συναντήσετε σε άλλες εταιρείες.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση και εμπειρία σας. Αποδοχή

Πολιτική Cookies