Αρχική Salamanis Marine Nautica Led Eagle 44

Nautica Led Eagle 44

by Salamanis Marine

Η πλευστική ικανότητα, η γοητεία, η άνεση και οι εσωτερικοί χώροι του EAGLE 44 LED ανταποκρίνονται ακριβώς σε αυτό που θα μπορούσε να ευχηθεί ένας απαιτητικός ιδιοκτήτης. Έχει λειφθεί μέριμνα για όλες οι λεπτομέρειες στο κατάστρωμα και στην καμπίνα. Το EAGLE 44 LED χρησιμοποιεί μία γάστρα δύο αεριζόμενων steps, η οποία του επιτρέπει να έχει λιγότερη τριβή στο νερό με αποτέλεσμα χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και καλύτερη απόδοση,  με δυνατότητα τοποθέτησης εξωλέμβιων κινητήρων αλλά και έσω-έξω με πόδια η αξονικά επιφανείας.

Στην πλώρη και την πρύμνη βρίσκουμε δύο μεγάλα sundecks με μαξιλάρια που παραμένουν σταθερά ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες  χάρη στα καινοτόμα συστήματα στερέωσης. Στην πρύμνη δεσπόζει ο τεράστιος χώρος του μπάνιου, με μεγάλη πλατφόρμα και σκαλοπάτι που, αν χρειαστεί, χρησιμεύει ως κάθισμα και αποθηκευτικός χώρος για υδάτινο εξοπλισμό. Η περιοχή εξόδου είναι πολύ μεγάλη με έναν άνετο καναπέ για πέντε άτομα, ένα ντουλάπι κουζίνας με ψυγείο 130 λίτρων, σόμπα ή σχάρα, νεροχύτη και κοπή του σκάφους, καθώς και ένα άνετο αφαιρούμενο τραπέζι. 

Αυτή η εξαιρετικά μεγάλη και περιοχή γίνεται ακόμα πιο άνετη από την τηλεσκοπική τέντα ήλιου (προαιρετικά).  Κάτω από το κατάστρωμα βρίσκουμε μια άνετη καμπίνα με ύψος 1.85 μτ. Στο εσωτερικό της καμπίνας αλλά και στο μπάνιο βρίσκουμε συρτάρια, θήκες για μικροαντικείμενα,  ντουλάπα με κρεμάστρες και κρεβάτι υπέρδιπλο. Μετά από επιθυμία του πελάτη είναι δυνατός ο εφοδιασμός του σκάφους με ένα σύστημα χρωματοθεραπείας, τόσο στην καμπίνα όσο και στο μπάνιο, όπου εισάγεται στη κεφαλή του ντους. Όλες οι επενδύσεις της καμπίνας είναι κατασκευασμένες από βελανιδιά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Lunghezza F.T. cm.1330

Motorizzazione Max Hp 1120

Lunghezza Interna cm.1140

Diametro Tubolari cm.46/70

Larghezza F.T. cm.390

Compartimenti 10

Larghezza Interna cm.250

Categoria CE B B

Peso Kg.3800 Serbatoio

Acqua Lt.200

Portata Persone 15

Serbatoio Carburante Lt. 820

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση και εμπειρία σας. Αποδοχή

Πολιτική Cookies