Αρχική Αξεσουάρ SkegGuard προστατευτικά πτερυγίων ποδιών

SkegGuard προστατευτικά πτερυγίων ποδιών

by Salamanis Marine

Προστατευτικό πτερυγίου (Skeg) ποδιών εξωλέμβιων και έσω-έξω κινητήρων

Τα προστατευτικά SkegGuard είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα (Marine Grade) με ενισχυμένο το κάτω μέρος εκεί που το πτερύγιο του ποδιού είναι περισσότερο ευάλωτο. Με 3 mm πάχος στο κάτω μέρος το SkegGuard θα αντέξει χτυπήματα σε βράχια, βότσαλα, άμμο ή ακόμα και στην γλίστρα κατά την διάρκεια της ανέλκυσης-καθέλκυσης.

Όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τα ξεβαμμένα, γδαρμένα ακόμα και χτυπημένα φτερά των ποδιών των κινητήρων θαλάσσης που χρησιμοποιούμε.

Πολλές φορές η επισκευή είναι αδύνατη ενώ όταν αυτό είναι δυνατό είναι δαπανηρή και χρονοβόρα (αφαίρεση ποδιού, επισκευή, βάψιμο, επανατοποθέτηση κ.λ.π.)

Τώρα η εταιρεία μας έρχεται να λύσει αυτό το πρόβλημα με ένα εξαιρετικό Αμερικάνικο προϊόν το SkegGuard.

Το SkegGuard εκτός από την ομορφιά που προσφέρουν συγχρόνως προστατεύουν από γδαρσίματα, χτυπήματα κ.λ.π.

Με τα SkegGuards μπορούμε πλέον να επισκευάσουμε ακόμα και πτερύγια ποδιών που λείπουν κομμάτια απλά τοποθετώντας τα.

Εάν το SkegGuard πρόκειται να το τοποθετήσετε σε ένα ήδη σπασμένο πτερύγιο ποδιού μηχανής αρκεί να υπολείπονται 5 cm πτερυγίου για την σωστή τοποθέτηση του.

Το πτερύγιο του ποδιού της μηχανής σας θα γίνει πιο δυνατό από ότι με την γνωστή διαδικασία του γεμίσματος και κολλήματος.

Οι βίδες τοποθέτησης των SkegGuards είναι ειδικές (shear screws) έτσι ώστε έχοντας τοποθετήσει ένα SkegGuard στην μηχανή μας σε περίπτωση έντονου χτυπήματος να κοπούν και να απορροφήσουν μεγαλύτερο μέρος της κρούσης.

Επίσης στο κάτω πλευρά του SkegGuard υπάρχει κατάλληλο άνοιγμα έτσι ώστε παραμένει νερό ανάμεσα σε αυτό και το πτερύγιο.

Ταιριάζει απόλυτα στο πτερύγιο της κάθε εξωλέμβιας ή stern drive χωρίς να επηρεάζει την απόδοση του σκάφους σας.

Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα με χρήση απλών εργαλείων σε λιγότερο από 10 λεπτά χρησιμοποιώντας τις δύο ειδικές βίδες που περιέχονται στην συσκευασία.

Το SkegGuard θα προστατεύει για χρόνια το πτερύγιο του ποδιού της μηχανής σας γλυτώνοντας σας από ακριβές επισκευές.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση και εμπειρία σας. Αποδοχή

Πολιτική Cookies