Αρχική Test σκαφών Test για το Easy500

Test για το Easy500

by Salamanis Marine Projects

Ταξιδέψαμε ως την μαρίνα των Καμένων Βούρλων για να δοκιμάσουμε το νέο πεντάμετρο ταχύπλοο Easy 500 που εισάγει και αντιπροσωπεύει η εταιρία Salamanis Marine.

Η συνεργασία τους ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2020, και ήδη τα πρώτα Easy, κυκλοφορούν στις Ελληνικές θάλασσες. Είναι ένα ταχύπλοο σκάφος κεντρικής κονσόλας μήκους 4,97μ. εξαιρετικής ποιότητας, Ιταλικής σχεδίασης και κατασκευής, ιδανικό για μία ευρεία χρήση, από αναψυχή ή ψάρεμα, καλύπτοντας ιδιώτες ή και επαγγελματίες εκμίσθωσης σκαφών.

Η επιλογή ενός open center console,είναι πάντα μια καλή πρόταση αφού η τοποθέτηση της κονσόλας στην μέση αφήνει και από τις δύο μπάντες πέρασμα. Το βασικό πλεονέκτημα αυτής της διαρρύθμισης είναι η άνετη μετακίνηση στο deck, κάτι που θα εκτιμήσουν πολύ όσοι ψαρεύουν καθετή ή συρτή αφού θα
μπορούν να κινηθούν περιμετρικά του σκάφους όταν χρειαστεί. Επίσης η τοποθέτηση της κονσόλας – άρα και του χειριστή – στο διαμήκη του σκάφους του δίνει πιο εύκολα σωστό ζύγισμα με ότι θετικό επακόλουθο μπορεί να έχει όπως λιγότερο παλατζάρισμα, μείωση των κλίσεων κατά την πλεύση,καλύτερη συμπεριφορά στο τιμόνεμα του σκάφους κλπ.

Διαβάστε περισσότερα στο pdf

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση και εμπειρία σας. Αποδοχή

Πολιτική Cookies